terug naar selectie

Adriana Bolle

(Bedrijfs-) Adviseur
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: (Bedrijfs-) Adviseur, Projectcoördinator
Locatie: Heel Nederland, Benelux
Tarief: €85 - €105
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, In overleg uur

juridische kennis hands-on mentaliteit steekhoudende adviezen doelgerichte aanpak
BeschikbaarLaatste check: 16 oktober 2017
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Het bepalen van strategie, het optimaliseren van processen, het binden van klanten en het motiveren van mensen: als adviseur is het mijn missie om vastgelopen ondernemers weer vlot te trekken en de verbeterpotentie van organisaties te benutten. Dit vertaalt zich in daadkracht en steekhoudende adviezen en begeleiding aan ondernemers binnen het MKB. Een financieel gezonde organisatie, met een efficiënte bedrijfsvoering en tevreden medewerkers: daar zet ik mij voor in!

Indien u op zoek bent naar begeleiding van een certificeringstraject of het onderhouden van uw kwaliteitsmanagementsysteem dan bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast ben ik inzetbaar voor het aanpakken van HR-gerelateerde vraagstukken of de coördinatie van een specifiek project (procesoptimalisatie, reorganisatie, implementatie).

Mij typeert betrokkenheid, gedrevenheid en kennis van zaken. Mijn achtergrond (Master Sociologie (2008), Master Arbeidsrecht (2014), jaren werkervaring) maakt dat ik ondernemers in uiteenlopende sectoren kan voorzien van onafhankelijk en eerlijk advies of praktische ondersteuning. Dit doe ik zorgvuldig en met hart voor de zaak. Voor vragen, een persoonlijke kennismaking of een offerte op maat, ben ik te bereiken via info@bolleadvies.nl of telefonisch: 0657561163.

Branche/sector
Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Intermediairs, Juridische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
mr. drs.
Leidinggevende ervaringen
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
0
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Goed