Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je informatie over de manier waarop 24-7interim.nl werkt. Kies hieronder jouw rol om te zien hoe je een interimmer kunt benaderen of jezelf als freelancer kunt presenteren. Heb je vragen over de werkwijze van 24-7interim.nl? Bekijk dan ook de veelgestelde vragen. Of stuur ons een mail via het contactformulier.

Opdrachtgevers
Interimmer

Opdrachtgever of intermediair? GRATIS service...zoek, vind en contact!

1
Zoek jouw interimmer

Door de selectiefilter (links op de homepage) te gebruiken, worden de interim-profielen aangepast aan jouw zoekkeuze en het aanbod van beschikbare interimmers specifieker.

Wij controleren de beschikbaarheid van de aangeboden interimmers wekelijks. Ieder profiel bevat een ‘beschikbaarheidsvink’ met datum van de laatste check op beschikbaarheid. Deze beschikbaarheidcheck is niet ouder dan 7 dagen zodat het aanbod gegarandeerd actueel is!
 

2
Vind jouw interimmer

Zodra de wensen via de filter kenbaar zijn gemaakt, worden de gefilterde interim-profielen weergegeven.

Vergelijk nu de aangeboden interim-profielen door onder andere de detailpagina’s (button ‘Details profiel’) te bekijken. Of klik op 'Bewaren' onder de profielfoto en verzamel jouw selectie onder 'Mijn favorieten'.
 

3
Contact jouw interimmer
Heb je een geschikte kandidaat gevonden? Neem zelf rechtstreeks contact op met de gewenste kandidaat via de ‘contact’ button. Je kunt zelf direct een opdracht verstrekken. Dit alles zonder enige commerciële bemiddeling of kosten aan de zijde van de opdrachtgever of zonder langdradige registratieprocedure.

Interimmer? GRATIS inschrijving ...zorg dat je gevonden wordt! 

1

Maak een profiel aan
Interim, beschikbaar (of binnenkort) en op zoek naar een opdracht? Schrijf je in via de knop ‘Gratis inschrijven als interimmer’.

Doorloop onze GRATIS inschrijfprocedure en ontvang automatisch een welkomsmail, met daarin de login- gegevens. Vul jouw profiel zo volledig als mogelijk in om optimaal gevonden te kunnen worden door ons filtersysteem. Klik op de knop 'Verzenden' om jouw laatste mutaties te bevestigen.
 

2

Onderhoud profiel en beschikbaarheid
Naast verplichte gegevens kunnen optionele profielgegevens ingevuld en aangepast worden. Hiervoor dien je ingelogd (button ‘login’ - rechts bovenin of button 'Inloggen'- links onder filter) te zijn.

Wekelijks ontvangt de ingeschreven interimmer een mail (of eventueel een herinneringsmail) waarin de beschikbaarheid wordt getoetst. Op deze mail dient gereageerd te worden om de beschikbaarheid actueel te houden. Indien hierop niet gereageerd wordt, zal het profiel van de interimmer als ‘niet beschikbaar’ aangemerkt worden. Het profiel blijft wel actief op de site en kan nog gevonden worden.
 

3

Gevonden en contact
Zodra een potentiele opdrachtgever in jouw profiel is geïnteresseerd, kan hij direct contact met je opnemen. Contact en een eventuele opdrachtverstrekking kunnen buiten 24-7interim.nl om plaatsvinden. Dit alles zonder enige commerciële bemiddeling of (meer)kosten aan de zijde van de ingeschreven interimmer. Het gebruik van onze dienstverlening is in de basis GRATIS!